Свържете се с нас

Made in BG

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Published

on

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол. Решението му тя да бъде участникът, който има шанс да си тръгне от Кухнята на Ада, шокира всички готвачи. Шеф Ангелов обаче не беше готов да се раздели с нея и поздрави двата отбора за първата успешно завършена вечерна резервация.

Източник: NOVA/Красена Ангелова

Въпреки успеха на Червените и Сините, изцяло мъжкият отбор успя по-бързо да издаде поръчките си под лидерството на бившия футболист Славейко. Никол беше лидер на червената кухня и след неуспеха срещу Сините, тя трябваше да посочи още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изгонване. Тя избра новобранката в кухнята – брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела.

Източник: NOVA/Красена Ангелова

Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има извънредна ситуация. В центъра на всичко ще се окажат футболният запалянко Нинов и любимият на Симона – Димитър.  Звездите пък ще се впуснат в забавна игра, в която на сляпо ще трябва да познават какво има в кутии, пълни с изненади. Страхът от неизвестно ще изправи час то тях на нокти и ще доведе до много забавни моменти с Изи, Гатьо, Бони и останалите звезди.

Източник: NOVA/Красена Ангелова

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 само по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Още

Made in BG

Ивет побърза да покаже бебето, с татко Симоне го прибраха вкъщи (ВИДЕО)

Published

on

Българската рекордьорка на 100 метра Ивет Лалова се похвали с чудесна новина в социалните мрежи. Красивата спортистка качи видео в социалните мрежи, на което държи ръката на своя любим Симоне Колио, докато е на задната седалка и се радва на новородената си рожба, преди да се приберат у дома си.

Лалова роди сина си Тиаго на 24-и април, а сега явно се били изписани от болницата и се прибират вкъщи.

„Любов безкрай“, написа под краткото видео щастливата Ивет, а под поста й заваляха сърчица и прегръдки от именити нейни колежки като Габриела Петрова и Ивана Шпанович.

От видеото става ясно, че Ивет няма да е от онези майки, които не искат да показват малкото си бебче, а напротив, побърза да го запознае с целия им свят. Тепърва обаче с новия член на семейство Колио ще трябва да свиква кучето Токио.

Телеграф

Още

Made in BG

Юнона 3 години чакала среща с мъжа си! (СНИМКИ)

Published

on

Попфолк певицата Юнона чакала цели три години, за да се срещне с мъжа си. Красавицата се занимавала с бизнес в сферата на земеделието, а настоящият ѝ съпруг ѝ бил препоръчан като човек, с когото може да работи.

“Някъде около 3 години чаках да се видя с него, чувахме се по телефона, разбирахме се за среща, след което все така ставаше, че се разминавахме, той ме връзваше”, спомня си тя. В края на краищата неин познат успява да ѝ уреди така чаканата бизнес среща. Нещата между тях се случват бавно.

 

“Нямах никакви очаквания, намирах се в тежък период. Срещахме се, може би и заради това между първата ни целувка и времето, в което започнахме да излизаме сериозно, имаше месец и половина”, споделя искрено тя. Спомня си, че се целунали за първи път на 13 април преди 6 години, и брои този ден за тяхна годишнина. Точно заради това избира и тази дата, за да сключат брак. Макар и за някои да е фатална, за нея е щастлива.

“Исках датата на нашия брак да бъде специална, мислех за рождените ни дни, но искахме да е нещо наше и така се роди 13 април”, обяснява Юнона. Освен това има и малко нумерология в този избор, защото тази година сборът от всички цифри в датата 13.04.2024 образува 2 пъти осмици – числото на безкрайността. С толкова много знаци това се превръща в най-добрия момент за сватба. Церемонията е организирана буквално за месец. Всъщност идеята за нея идва, след като двамата се прибират от ски ваканция в Италия. По пътя към България тя разбира, че нейна приятелка ще се жени, а друга е на път да става майка, това й припомня, че е време да се избере дата и за нейната сватба.

 

“Казах му в колата, че ако си мисли, че ще мине само с предложение и пръстен с диамант, няма да стане и че е време да изберем конкретна дата, трябваше му време да го осъзнае, но все пак след броени дни вече имахме крайно решение”, спомня си с усмивка певицата.

Мечта

Предложението за брак Юнона получава на лодка в Австралия. “След 6 години заедно аз много често му намеквах, че е време за брак. Той някак все отклоняваше темата. Когато заминахме на ваканция в Австралия, нямах никаква идея, че ще ми предложи”, разказва изпълнителката. Предложението идва в Сидни. Всъщност да посетят Австралия е детска мечта и за двамата. Интересен факт е пътешествието на годежния пръстен, за който Юнона разказва с усмивка.

 

“Понеже ние сме 24 ч. заедно, неразделни, той беше накарал дъщеря ми да купи пръстена, без аз да знам, после 8 дена го е прехвърлял от джоб в джоб, за да не видя. Защото е искал да ми предложи в Сидни, а то беше последна спирка от пътуването ни“, развълнувано споделя Юнона. Качили се на корабче, което обикаляло покрай бреговете на града, и в един момент, когато се обърнала, видяла, че мъжът й е паднал на коляно с пръстен в ръка.

Море

Заради краткия срок между предложението и датата за сватбата време за подготовка не остава. “Буквално в последния момент се обадихме на кумовете”, споделя певицата. Избира да сключат брак в Несебър. “Много е красива, има тераса с гледка към морето“, разказва тя.

Жени се с бял гащеризон, нямало време да търси и избира рокли. Сватбените халки стават буквално в последния момент. На сватбата присъстват само тя, мъжът ѝ и кумовете, след което заедно с още две приятелски семейства сядат да се почерпят в единствения работещ ресторант по това време край Равда. “Дори родителите ни не бяха, защото просто нямаше къде да се спи, нито ресторанти, нито хотели, всичко е затворено”, добавя тя. В края на краищата сега е запланувала празненство в края на лятото, на което да покани повече приятели, роднини и колеги. “Представям си го май този път да е в София, може би в края на лятото, но това засега е само идея, нищо сигурно”, завършва тя.

Дом

Тя и мъжът ѝ са постоянно заедно и не им омръзва вече 6 години. Не могат да си представят нищо един без друг. Ангажиментите в дома също са споделени. И двамата чистят, готвят и подреждат. Любители са на традиционната българска кухня и често си готвят различни ястия. Той я придружава по участия и живеят на 4 колела между София и Силистра. Не мечтаят за деца, защото и двамата вече имат от предишните си връзки по едно вече пораснало.

„Искаме само да сме здрави и да можем да пътуваме“, завърши Юнона.

Любовта я научи на ски

Преди 6 години половинката на Юнона я качва за първи път в живота ѝ на ски. “Толкова ме хвана яд, че не съм се научила по-рано. Но не е имало кой“, споделя тя. Всяка година си правят ски ваканция в Италия. Единственото, за което съжалява, е, че сезонът става все по-кратък.

От България до Сицилия с мотор

Мъжът на изпълнителката е запален по моторите. Миналата година си направили почти околосветско пътешествие, тръгвайки с мотор от България, стигайки до Сицилия. “С този мотор обиколихме острова. Беше много вълнуващо”, завършва Юнона. Все още не са го тествали на дълъг път, но предстои. Всъщност тя и половинката й най-много обичат да пътуват. Използват всяка една свободна възможност, за да съберат куфара. Мечтае да посети Япония и се надява всеки момент това да стане факт.

Телеграф

Още

Made in BG

Чудо! Нана се връща от САЩ и поема „Съдебен спор“ (Зрителите в екстаз+снимки)

Published

on

Зрителите на „Съдебен спор“ имат повод за празнуват тази събота

Тяхната любимка Нана Гладуиш се връща от Америка, за да поеме отново първото юридическо предаване у нас.

Да, тя идва и заедно с новата водеща Ромина Тасевска ще водят поредното издание. А то е знаменателно-1000 епизода на „Съдебен спор“, това си е направо прецедент за нашия ефир.

Чаровната Нана Гладуиш се превърна в сърцето и душата на това предаване, което показва различни житейски съдби и предлага решението им чрез съдия и адвокати, които присъстват на екран.

В „Съдебен спор“ се дискутират реални съдебни казуси, въртят се разгорещени спорове и се предлагат различни възгледи, както и казуси за разрешаването им.

Шоуто дава възможност на участниците в спора да предоставят аргументите си на живо от телевизионния ефир.

Тази събота Нана Гладуиш и Ромина Тасевска ще застанат заедно и ще предоставят уникални репортажи от „Съдебен спор“ със завидна история пред многобройната публика.

Нана Гладуиш ще открехне завесата на личния си живот в Америка, както за своите надежди и страхове.

Освен най-запомнящите се епизоди в дългия телевизионен живот на „Съдебен спор“, 1000 юбилейно издание, двете водещи ще разкажат как и защо фен си е татуирал образа на Жоро Игнатов на тялото си.

Източник: Crimesbg.com

 

Още
Реклама

Интересни

Българияедин ден ago

Нощта на Лазаровден срещу Цветница е вълшебна! Ето как да събудите мощната й енергия

В неделя, 28 април, отбелязваме Цветница – може би най-красивия и позитивен пролетен празник. По традиция датата му е подвижна и...

Made in BGедин ден ago

Ивет побърза да покаже бебето, с татко Симоне го прибраха вкъщи (ВИДЕО)

Българската рекордьорка на 100 метра Ивет Лалова се похвали с чудесна новина в социалните мрежи. Красивата спортистка качи видео в...

Made in BGедин ден ago

Юнона 3 години чакала среща с мъжа си! (СНИМКИ)

Попфолк певицата Юнона чакала цели три години, за да се срещне с мъжа си. Красавицата се занимавала с бизнес в...

Made in BG2 дни ago

Чудо! Нана се връща от САЩ и поема „Съдебен спор“ (Зрителите в екстаз+снимки)

Зрителите на „Съдебен спор“ имат повод за празнуват тази събота Тяхната любимка Нана Гладуиш се връща от Америка, за да...

България2 дни ago

Смутно време удря България за празниците! Проф. Рачев с почасова прогноза

„От днес до вторник ни очаква едно много по-топло, слънчево и с по-приятна атмосфера време. Което не означава, че в...

България2 дни ago

Покушение срещу роден бизнесмен

Иван Георгиев Христов бе оставен в ареста от Районния съд на Бургас заради палежа на строителната техника на фирма „Беркс...

Made in BG2 дни ago

Отърва ли кожата Лоренцо на Софка?

Синът на попфолк певицата Софи Маринова – Лоренцо, май няма да бъде разследван за трафик на мигранти. Разследването срещу него...

България2 дни ago

Лепят ни нов стикер за ГТП!

Нов стикер за годишен технически преглед (ГТП) започват да поставят в долния ляв ъгъл на предното панорамно стъкло на автомобила,...

България2 дни ago

Гадателка преподава магии за 3 000 лева

Разследване на NOVA разкри първата ясновидска къща у нас.  Димитринка Стайкова от Варна, която е поредната представяща се за ясновидка номер...

Made in BG2 дни ago

Алек заведе Надежда в дома си, a часове по-късно тя влезе в болница на системи

След като ергенът Алек заведе красивата Надежда на мястото, където живее по време на романтичното шоу, на всички стана повече...

Made in BG2 дни ago

Силви от „Ергенът“ съди останалите ергенки, посочи и основната интригантка

Юристката Силви Русева от „Ергенът“ е твърдо решена да заведе дело срещу някои от участничките с риалито шоуто на bTV, които...

Любопитно2 дни ago

Астрологът Влад Рос смълча всички зодии: През май да се готвят за…

Всеки иска да бъде подготвен за бъдещето. Но знаем, че това е много трудно и няма как да знаем какви...

Made in BG2 дни ago

Лили Иванова полетя от щастие, показа какво й се случи на рождения ден СНИМКИ

Примата на българската музика Лили Иванова е получила подаръци от ПФК Левски по случай рождения си ден. Не е тайна, че...

България2 дни ago

ЧАКА НИ СТРАШНО БЕДСТВИЕ: Брутална слънчева буря заплашва Земята!

Четири изригвания почти по едно и също време бяха регистрирани на Слънцето във вторник и има голям шанс да предизвикат...

България3 дни ago

Мъката е голяма! Двойна трагедия в семейството на проф. Чирков

Двойна трагедия покруси фамилията на легендарният български медик проф. Александър Чирков, който си отиде от този свят през 2020 година. Неговият...

България3 дни ago

Извънредна новина за Динко Вълев и аверите му

Близките приятели на Динко Вълев – Стойко Калудов и Григор Гочев, които бяха арестувани във връзка с обвинение за участие...

Любопитно3 дни ago

Сложете само ДВЕ неща в портфейла си и ще го превърнете в магнит за пари!

Според философията на фън шуй ритуалите за привличане на пари са много мощни.Според фън шуй философията на живота всички предмети...

Made in BG3 дни ago

Емилия проговори пред Гала за раздялата с Башур – истината ще ви смае!

Какво ли не се изписа в медиите за това, че поп фолк-звездата Емилия и мъжът й, Жорж Башур, са разделени...

Made in BG3 дни ago

Христо Стоичков на върха на щастието-Стана дядо на момче!

След като Камата отгледа две дъщери, а след това се зарадва и на внучка, сега той има и внук, за...

България3 дни ago

Кеворк Кеворкян с фотозагадка от плажа

Стара плажна снимка чак от 1970 г, публикува Кеворк Кеворкян. Под нея водещият задава на последователите си следните въпроси: 1-во:...

Реклама

Trending